draaien1969.jpg

Toelevering

We zien een trend dat steeds meer bedrijven zich toeleggen op het ontwikkelen van specialistische machines en systemen voor allerlei toepassingen. De kracht van deze systemen zit hem in de engineering en de werkende oplevering op locatie. Engineering en montage wordt voornamelijk gedaan door eigen experts, echter de productie van de machines en systemen gebeurt veelal extern. Een eigen machinefabriek vraagt immers een grote investering en moet continue aangepast worden aan de nieuwe ontwikkelingen in de metaalbewerking. Kortom: veel overheadkosten. Daarom kiest men ervoor om de fabricage van onderdelen uit te besteden.

Bij uitbesteding heeft men vaak te maken met een scala aan verschillende leveranciers die allemaal hun eigen specialisme hebben, denk aan plaatwerk, geautomatiseerde verspaning of lassen. Het kost veel tijd om de verschillende leveranciers te benaderen, te woord te staan en de levertijden op elkaar af te stemmen.

Dit zijn onze toeleveringsdiensten:​
 

Lasersnijden

Plaatwerk

Verspaning

Laswerk

Assemblage

 

Verhoeven Oss kan dit hele traject voor u uit handen nemen; wij noemen dat toelevering.
U kunt bij ons de productie uitbesteden van enkele onderdelen tot complete machines.

U bepaalt in welke mate u het werk door Verhoeven Oss wilt laten doen. U levert de tekeningen aan en wij zorgen ervoor dat het product gefabriceerd wordt. Omdat we alle disciplines zelf in eigen huis hebben heeft u één partij waarmee u contact heeft. Wij zorgen dat alles volgens uw specificaties wordt gemaakt, samengesteld, nabehandeld, verpakt en desgewenst bij u op locatie wordt geleverd .

Wij werken CNC gestuurd voor vele van onze bewerkingen. Tevens verwerken wij staal en RVS gescheiden.