_DSC8678.jpg

Systeem integratie

Efficiënte systeemintegratie vereist diepgaande kennis van productieprocessen en van de componenten waaruit een productielijn is opgebouwd. Verhoeven Oss is bij uitstek de partner om u te helpen een complete productielijn efficiënt binnen uw bedrijf te ïmplementeren. Van analyse van uw  wensen en eisen, tot service en onderhoud van de opgeleverde productielijn. U vindt alles bij ons onder één dak.

Het idee

In het huidige economische klimaat is kostenefficiënt produceren enorm belangrijk. Er wordt constant gezocht naar manieren om de goedkoper, sneller, eenvoudiger en dus efficiënter te produceren. Hierdoor worden productielijnen technisch steeds gecompliceerder en in groeiende mate geautomatiseerd.​

Bij Verhoeven Oss noemen we dit 'Systeem Integratie' en kunnen u op dat gebied een totaaloplossing aanbieden. Het gehele proces, van concept- tot detailengineering, het samenstellen van de machine en inbedrijfstelling op uw locatie, kunnen we voor u verzorgen.

Onze aanpak

​Food:

Handling en transport van food producten wordt steeds vaker aangevuld met processen als verpakken, wegen, controleren en etiketteren, maar ook bijvoorbeeld rijzen, verwarmen, bakken, koelen en vriezen. End-of-line verpakken zoals dozen- of tray opzet, flowpacken, krimpfolie aanbrengen, omsnoeren en palletverpakking maken het project compleet. Dit alles gebaseerd op een centrale besturing met man-machine interface en koppelingen naar uw kantoorautomatisering.

Non-food:

Handling en transport van producten wordt steeds vaker  aangevuld met processen als verpakken, wegen, controleren en etiketteren, maar ook bijvoorbeeld zagen, schuren, lijmen, lakken, drogen, verwarmen en koelen.  End-of-line verpakken zoals dozen- of tray opzet, flowpacken, krimpfolie aanbrengen, omsnoeren en palletverpakking maken het project compleet. Dit alles gebaseerd op een centrale besturing met man-machine interface en koppelingen naar uw kantoorautomatisering.

Klantspecifiek:

Geen klant is hetzelfde, geen vraag is hetzelfde en geen product is hetzelfde. Uw wensen, eisen en vragen staan centraal gedurende het gehele proces. Alleen op die manier kunnen we een oplossing bieden die u als een goed maatpak past en u helpt de concurrentie een stap voor te blijven.

Modulaire opbouw van onze systemen:

Verhoeven Oss maakt productielijnen die bestaan uit modules. Hierdoor kunnen we productielijnen ontwikkelen die volledig klantspecifiek zijn. We  maken hiervoor zoveel mogelijk gebruik van modules. Deze modules kunnen door u zijn opgegegeven of door ons worden geadviseerd. Deze modules kunnen bestaande modules zijn die compleet zijn doorontwikkeld, reeds veelvuldig zijn toegepast en een die een uitstekende staat van dienst hebben (configure to order). Of het kunnen nieuwe modules zijn die door ons voor u op maat ontwikkeld worden (engineering to order). Alle afzonderlijke afdelingen werken nauw samen om voor u de beste oplossing te bedenken.

Mate van automatisering:
De mate waarin een productielijn is geautomatiseerd kunt u zelf bepalen. Of het nu gaat om een halfautomaat; waar naast automatisering ook nog een behoorlijk aandeel handmatig werk bij komt kijken, of om een complete productielijn waarin gestreefd wordt naar een zo hoog mogelijke automatiseringsgraad of een bovenliggend software systeem: Verhoeven Oss is uw partner.

Onafhankelijk:
Doordat Verhoeven Oss over  een eigen machinefabriek beschikt zijn we flexibel en minmaal afhankelijk van toeleveranciers. Voor de modules die we niet zelf produceren, omdat deze door de klant zijn opgegeven, zijn we vrij om te werken met wie we willen. We werken met alle leveranciers, zodat u altijd de vrijheid heeft om te kiezen voor de componenten die u wilt. Verhoeven Oss integreert alles tot een systeem dat loopt  als een goed geoliede machine.

Het gehele traject van systeemintegratie doorloopt de projectaanpak die u van ons gewend bent zodat we zeker weten dat we niks gemist hebben. Van analyse van uw  wensen en eisen, tot service en onderhoud van de opgeleverde productielijn. U vindt alles bij ons onder één dak. Meer over onze projectaanpak en werkwijze leest u onder projecten