WP_20160229_15_26_56_Rich_LI.jpg

Material handling en conveyor technology

Alles op het gebied van handling en intern transport van standaard producten en productdragers zoals pallets, dozen, kratten, trays, vaten en fusten en nog veel meer. Wij produceren alles voor de interne tranpsportsystemen van de productieomgeving van uw industrie. Dus van grondstof naar eindproduct. Transportsystemen voor een nieuwe productielocatie en nieuwe producten. Maar een aanpassing van bestaande transportsystemen is voor ons ook geen probleem!

Het idee

Binnen de material handling en conveyor technology zijn wij voor onze opdrachtgevers altijd op zoek naar de kortste, snelste of meest efficiënte manier om producten en productdragers intern te transporteren. Of het nu gaat om standaard oplossingen, complete productielijnen of zelfs aanpassingen in een bestaand systeem, onze specialisten zijn altijd klaar voor een nieuwe uitdaging.

Omdat onze opdrachtgevers op zoek zijn naar flexibiliteit, snelheid en kwaliteit, produceren wij alles in onze eigen werkplaats. Verhoeven Oss is trots op het leveren van 100% Nederlands vakwerk. ​Werkt u samen met Verhoeven Oss, dan werkt u samen met echte specialisten.


​Onze engineers zijn specialisten in het bedenken van efficiënte oplossingen voor complexe vraagstukken. Denk hierbij aan de handling van bijzondere vormen of verpakkingen. De complexiteit kan ook liggen in het feit dat het een beperkte productieruimte betreft. U kunt altijd rekenen op de kennis, ervaring en de specialisten van Verhoeven Oss.

 

Gesloten band

Rollerbaan

Schakelband

Kettingbaan

Palletizer

Onze aanpak

Wij produceren alles voor de interne transportsystemen voor de productieomgeving van uw industrie. Dus van grondstof naar eindproduct. Transportsystemen voor een nieuwe productielocatie en nieuwe producten. Ook het aanpassen van bestaande transportsystemen is voor ons geen probleem. Wij hebben kennis en ervaring met standaard transportsystemen en specialistische systemen. Wij denken graag met u mee over vraagstukken over snelheden, overgangen en hoe een product het meest efficiënt getransporteerd kan worden. Verhoeven Oss maakt alles in eigen huis daarom kunnen wij u maatwerk bieden. Wij hebben specialisten in huis waardoor we flexibel zijn en snel kunnen leveren.

​U kunt altijd op ons rekenen als het gaat om de productie op het gebied van handling en intern transport van producten en productdragers zoals pallets, dozen, kratten, trays, vaten en fusten en nog veel meer.

Voorbeelden

  • Transportsystemen zoals rollenbanen, bandtransporteurs en kettingbanen
  • Samenvoeg- en sorteersystemen
  • Heffers en liften
  • Kantelaars en draaistations
  • Palletizers en depalletizers (conventioneel of robottoepassingen)
  • Levering van complete turn key installaties