shutterstock_104276396 (1).jpg

Industrial handling

Industrial Handling is de handling van het intern transport van niet standaard of niet vormvaste producten zoals masten, papierrollen, isolatie- en bouwmaterialen, stortgoed en nog vele andere industriële toepassingen. Het gaat om hele zware of hele grote producten. De producten kunnen afwijkende vormen en maten hebben of zijn zelfs vloeibaar.

Bij deze branche is maatwerk van het grootste belang. Het bedenken van technisch sterke oplossingen is topsport voor onze engineers en zij zetten dan ook met veel plezier hun kennis en ervaring in voor de vraagstukken van onze opdrachtgevers.
 

Het idee

In industrial handling is automatisering niet standaard, terwijl juist hier veel winst te behalen is. Vaak gaat het om het intern transport van niet standaard of niet vormvaste producten zoals masten, papierrollen, isolatie- en bouwmaterialen, stortgoed en nog vele andere industriële toepassingen. Waar het ook om gaat, geen enkele uitdaging is voor onze specialisten te groot. Uw eisen en wensen, gecombineerd met onze kennis en ervaring én het feit dat wij alles in eigen fabriek kunnen ontwerpen en produceren, zorgen voor perfect passende maatwerk oplossingen!

 

Assemblagelijn heftrucks​

Productielijn isolatiematerialen

Koelbaan staaldraad productie​

Onze aanpak

Bij deze trajecten is een goede inventarisatie van het grootste belang. Het betreft bijna altijd producten met afwijkende vormen of consistentie en zeer uiteenlopende productieomstandigheden. Daarom is het belangrijk dat alle wensen, eisen en specificaties op de juiste manier vertaald worden naar een efficiënte oplossing.

Voorbeelden

  • Assemblage,- las- en laklijnen
  • Complexe material handling systemen met integratie van modules van andere specialisten.
  • Speciale transporteurs en installaties zoals accumulatietorens.
  • Levering van complete turn key installaties