shutterstock_135189911.jpg

Container handling

Container handling, of wel het transporteren van alle lege of gevulde productdragers zoals blikken, aërosols, deksels, glazen potten en flessen, kunststof verpakkingen, kratten, dozen en jerrycans is specialistisch werk. Hier vindt u alles op het gebied van handling van lege of gevulde productdragers zoals blikken, aërosols, deksels, glazen potten en flessen, kunststof verpakkingen en nog veel meer.

Het idee

Container handling, of wel het transporteren van alle lege of gevulde productdragers zoals blikken, aërosols, deksels, glazen potten en flessen, kunststof verpakkingen, kratten, dozen en jerrycans is specialistisch werk.

​Productdragers vereisen vaak meerdere handelingen ingegeven door verschillende productiemachines en dat vraagt speciale handelingen van het transport.

Daar weten wij alles van. Verhoeven Oss is namelijk gespecialiseerd in niet standaard transportsystemen, zoals werken met afwijkende maten of verschillende snelheden. Ook zijn specifieke wensen en eisen voor maatvoering, materiaal en gewicht voor ons geen enkel probleem.

 

Palletiseerrobot aerosols

Massatransport blikken

Afvullijn jerrycans olie

Vaten transport

Onze aanpak

De productdrager staat centraal in onze werkwijze. Alle maten, vormen en gewichten zijn mogelijk. Productdragers ondergaan in het productieproces vaak meerdere behandelingen, zoals schoonmaken, steriliseren, bufferen en op steek brengen. Een bijzondere productdrager is bijvoorbeeld blik. Het transport gebeurd vaak met magneten en vacuüm. Het standaardtransport van blikken en flessen behoort tot de mogelijkheden, maar wij zijn vooral gespecialiseerd in maatwerk. Verhoeven Oss is ondersteunend in het gehele productieproces, zo denken we bijvoorbeeld graag mee over de vereiste kwaliteitscontroles.

 Voorbeelden

 • Massa transport
 • Single transport
 • Op-en-neer voerders met:
  - Magnetisme
  - Vacuüm
  - Gripper
 • Dekseltransporteur
 • Buffertafels
 • Manipulatoren
 • Hoge snelheid ‘inliners’ en verdelers
 • Levering van complete turn key installaties