organisatie-sate2.jpg

De Verhoeven groep

Verhoeven Oss is het middelpunt van een groep innovatieve bedrijven. Rondom dit middelpunt vormen we dochterondernemingen die we satellieten noemen.  Deze bedrijven zijn stuk voor stuk specialisten op hun vakgebied binnen de material handling. Deze werkwijze heeft meerdere voordelen:

Centrale productie

Het werken met satellieten zorgt ervoor dat Verhoeven Oss altijd voldoende werk heeft om de productie efficiënt te laten verlopen. Een fabriek draait tenslotte op zijn best als de volledige productiecapaciteit wordt benut. Maar het betekent ook dat we alles in eigen hand houden en dus altijd optimale grip hebben op kosten, kwaliteit en levertijd.  
De verschillende dochterondernemingen hebben allemaal hun specifieke producten die in onze machinefabriek gemaakt worden. We blijven daardoor scherp en innovatief; iedere dag is anders en iedere opdracht is anders.

Innovatie

Onze specialisten, werkzaam voor de verschillende dochterondernemingen, streven elke dag naar de beste oplossingen voor onze klanten. Doordat ze zich specialiseren kunnen ze uitblinken in specialistische en specifieke oplossingen waar de moderne industrie behoefte aan heeft. Ingewikkelde uitdagingen zijn onze passie en daardoor lopen we altijd voorop in het ontwikkelen van nieuwe oplossingen en toepassingen. We kunnen de industrie dus steeds breder en op een steeds professionelere manier bedienen. Die innovatieve kracht maakt ons enorm trots en heeft zich de afgelopen jaren bewezen in de continuïteit en stabiliteit van ons bedrijf.

Synergie

Doordat de dochterondernemingen onderling constant de laatste kennis en ontwikkelingen delen helpen we elkaar om op een hoger plan te komen. Immers, waarom zou je steeds meerdere keren het wiel uitvinden als je de kennis al "in huis" hebt. Kennis en technieken van een bepaalde oplossing kunnen weer een voedingsbodem zijn voor nieuwe inzichten en ontwikkelingen op een heel ander vlak. Dit houdt niet alleen de individuele bedrijven scherp, maar zorgt voor een enorme groei van de hele groep. Wij zijn er van overtuigd dat dit de sleutel voor succes in de toekomst is.